Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
n0
n0ise__

vazgecmemek..

Yorum

vazgecmemek..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

836

Okunma

vazgecmemek..

vazgecmemek..

Bazen hayattan bütün ümidinizi kesersiniz.Her şey yok olup gitmiştir elinizden..Bir yandan bir hiç olmak istersiniz bir yandan da mükemmel biri.Tercih yapmakta zordur bunu hayatımıza geçirmekte.Birilerine ihtiyaç duyarsınız fakat insanlara güvenmeniz gittikçe zorlaşmıştır.Kime güvenebileceğinizi bilmesiniz.Bazen en güzeli sizi tanımayan birine anlatmaktır olayları böylece ne tanıdığınız ve nefret ettiğiniz birinden duyarsınız anlattıklarınızı nede duymak istediklerinizi duyarsınız .Sadece objektif olup sizin hayatınız hakkında yorum yapar ya da sadece sizi dinler.Bazen anlatmak bile iyi gelir.Aslında anlatmak her zaman iyi gelir ..İnsanlara kendini anlatmak büyük bir cesarettir demişti çok değer verdiğim birisi .Çünkü; çoğu insan kendini anlatma cesaretinde bulunamazmış.Bazen bende korkuyorum ama anlatmaktan değil..Neyin var.? Dediklerinde aklımda o kadar çok düşünce geçiyor ki hangisini anlatmam gerektiğini fark edemiyorum. Sadece susmakla yetiniyorum..
Ama bugün karar verdim elimde olanlarla yetinmeyi bilen biri olup öncelikle yarım bıraktığım korkup vazgeçtiğim basit bahanelerin arkasına saklandığım işlerimi bitireceğim.
Müzik , hayatımın bir parçası kendimi onunla bir bütünmüş gibi hissediyorum .Ne anlatılmak istendiğini bilmediğiniz bir şarkı size dokunabilir ve ağlayabilirsiniz.Ya da sizi dünyanın en mutlu insanı yapar çünkü o melodilerin senfonisi sizi mutlu edendir.Gitarın sesi baterinin davullarından çıkan ses,piyanonun o derinden etkileyecek sesi…Hepsi sizi etkiler.Farklı karakterdeki bütün insanları bir araya toplayan tek noktadır beklide dünyada ki.Gözlerimi kapayıp bağıra bağıra o melodileri duyarak o karnımda ki karıncalaşmaya rağmen şarkı söylemek istiyorum.Amaç ünlü olup para kazanmak değil.Hissettiklerini diğer insanlara da hissettirebilmek.Mutlu olabilmek hayallerinin gerçek olması.Asla vazgeçmemeyi öğrenmek..!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Vazgecmemek.. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Vazgecmemek.. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vazgecmemek.. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL