Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Heyildirim
Heyildirim

BİLİYORUM GİDECEKSİN

Yorum

BİLİYORUM GİDECEKSİN

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1152

Okunma

BİLİYORUM GİDECEKSİN

BİLİYORUM GİDECEKSİN

Gideceğini bunca bilirken bile, kalmalarını saklıyorum yüreğimin seni en çok seven yanında. Bir suçluyu evimde aklıyor gibi. Yahut bir tutam tuzu yaramda saklıyor gibi. Ve gizli gizli geliyorum içimde kalacak sana,

Ne vakit gideceğin gelse aklıma elimde olmadan titriyorum. Hadi eceli gören kul gibi dudaklarımda kuruyor kelimeler. Ne vakit gideceğin gelse aklıma buz kesiliyor bedenim. Gitme diyemiyorum ve rüzgâr bir yaprağı hırpalıyor tutamıyorum.

Ne vakit uzun uzun baksan gözlerime, yahut ayağa kalksan oturduğun yerden, hani dudakların kıpırdasa birden,ödüm kopuyor gideceksin diye.

Biliyorum gideceksin;

Yeşeren her yaprağın dalından koptuğu gibi düşüverecek ellerin ellerimden, Saçlarını bir akşam kızılında bırakacağım rüzgâra, gözlerini çig taneleriyle yıkanmış pırıl pırıl bir şafak alacasında salıvereceğim sulara.

Tükendim, git artık istersen gidişinle kopacak yürek yok bende. Git artık; sana kal diyecek dudak yok. Tükendim ki; yok artık bende sana yetecek kadar ben.

Git, git artık benden ayrı nereye gidebilirsen.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Biliyorum gideceksin Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Biliyorum gideceksin yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLİYORUM GİDECEKSİN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Silence
Silence, @silence
30.4.2010 04:57:17
Tükendim, git artık istersen gidişinle kopacak yürek yok bende. Git artık; sana kal diyecek dudak yok. Tükendim ki; yok artık bende sana yetecek kadar ben.

Git, git artık benden ayrı nereye gidebilirsen.

GİDEN UMARIM BİR GÜN DÖNER .......EMEGİNİZE YÜREGİNİZE KALEMİNE SAĞLIK..........
suat yıldız
suat yıldız, @suatyildiz
27.4.2010 10:23:20
Tükendim, git artık istersen gidişinle kopacak yürek yok bende. Git artık; sana kal diyecek dudak yok gerçekten çok güzel bir anlatım teşekkürler
Fikret TEZEL
Fikret TEZEL, @fikret-tezel
27.4.2010 08:56:01
9 puan verdi
''....Bir suçluyu evimde aklıyor gibi. Bir tutam tuzu yaramda saklıyor gibi. ...''

Çok güzel bir deneme..
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
27.4.2010 08:23:14
çok güzel anlatımdı
kutlarım saygımla

bir gün birgün bakarsın geliverir
ayhansarıkaya
ayhansarıkaya, @ayhansarikaya
27.4.2010 06:33:33
10 puan verdi
ÖZGÜR BIRAKMAK LAZIM...EĞER SEVİYORSA KESİNLİKLE SANA DÖNECEKTİR...
SEVGİLERİMLE...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL