Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bs
bsr_111

BİTİRİYORUM !!!

Yorum

BİTİRİYORUM !!!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

614

Okunma

BİTİRİYORUM !!!

BİTİRİYORUM !!!

Dün bizim şarkımızı dinledim,gözlerim doldu birden. bizim şarkımızda değildi aslında SEN’in şarkındı. derdin ki bna " bu şarkıyı snden çok seviyorum. " snra gülüp geçerdik. şimdi soruyorum" sadce o şarkıyı mı bnden çok sevdin yksa... " nyse geçmiş geçmişte kalır ; senin gbi belkide bnim..
Şarkının nakaratını zorla söyletirdin bna ama bn şimdi zorla söylemiyorum içimdn geliyor. içimden daha neler geliyr bir bilsen... belkide hiç bilemeyecksn. ah şu gurur ahh!!! neler yaptırsda insana bir o kadar da engelliyor. hele de bni.
Sen denince dha çok şey yazarım, satırlar yetmez bna ; sayfalar sıkılr bnden bitir artik bitir...
Ben artık bitiriyorum sessizce ve sensizce...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bitiriyorum !!! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bitiriyorum !!! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİTİRİYORUM !!! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fikret TEZEL
Fikret TEZEL, @fikret-tezel
24.4.2010 13:33:46
İçerik olarak iyi bir yazı...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
24.4.2010 00:06:09
Beğeni:
0
Okunma:
614
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL