Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
SA
SADECE ALİ

ÖYKÜMDEN KISA BİR PARÇA

Yorum

ÖYKÜMDEN KISA BİR PARÇA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

649

Okunma

ÖYKÜMDEN KISA BİR PARÇA

"Merhabaaa!" dedim ve derin bir nefes alıp verdim.Sevdiğim kıza dikkatli bakarsam hiç kimse onu benden alamaz,diye sarsıcı şeyler aklımdan geçti.Sağ elimi saçlarıma vurdum hafifçe ve benden uzak olmadığını düşündüğüm kızın yanaklarındaki tüylere sevinerek bakakaldım.Bu hal devam etti beş on saniye boyunca.Sonra ciddi tavırlarla bir süre bakıştık.İkimiz de daha önce tek bir sefer birbirimizle konuşmadığımız halde birbirimizin isimlerini biliyor olmamız beni daha çok sevindirdi.O an çılgınca bir düşünce benliğimi esir aldı.Bu masum görünüşlü varlığı koklamak istedim,saçlarına elimi uzatmaya niyetlendim.Pattadak kendimi suçladım ve vazgeçtim yanaklardaki tüylere yumuşak ifadeyle bakarken.Ayşe’nin yüzünden akan su damlacıkları biraz dikkatimi dağıttı.Elinde tuttuğu kitaplar biraz ıslanmıştı.Heyecanlı olmama rağmen Ayşe’nin üstündeki en ufak değişikliği algılaya biliyordum.Sanırım bunu belirtmeseydim de Ayşe’nin üstündeki en ufak değişikliği algıladığımı,sorguladığımı anlayacaktınız,anlamıştınız.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Öykümden kısa bir parça Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Öykümden kısa bir parça yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYKÜMDEN KISA BİR PARÇA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL