Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
selanikli
selanikli

GELECEGİME

Yorum

GELECEGİME

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

618

Okunma

GELECEGİME


SEVGİLİ GELECEGİM
Biliyorum beni sınayacaksın ilahi adalet, sonsuza kadar sabredeceğim üzülmeyecegim, Ağlamayacağım dertlenmeyeceğim, pozitif olacagım . bekleyeceğim umutlarım ,hedeflerim ,kariyerim , hatta çok istediğim o gizemim için

herşey yoluna girecek biliyorum mutluluk çok yakın biliyorum , aynalara umutlarla ve kalabalık bakacağım , beni üzümezsin geçmişim. adı bende saklı isimlerden gelen mektuplar beni üzemez mutlu olacağım söz sana söz hurma gözlü Bahar’ım senin ruhun rahatsız olursa içim parçalanır, menekşe gözlü annem söz sana söz üzülmeyeceğim katlanacağım verilen yazıya , kimbilir belki senin kaderindi yaşadığım değiştirdim, ayaktayım, güçlüyüm menevişli gözlü biricik annem, meleğim, yaşama gücüm söz sana söz
güçlü olacağım omuzlarım dik başım mağrur sizin yaptığınız emeklerde sizi pamukalara sarıp bebekler gibi bakacağım. Bekleyin yılanlı , aslanlı, dikenli yollar annem ve ben geliyoruz.
çok öptüm geleceğim

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gelecegime Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gelecegime yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELECEGİME yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL