Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
s.deniz
s.deniz

İçimde susturamadıklarım

Yorum

İçimde susturamadıklarım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

593

Okunma

İçimde susturamadıklarım

Evimde yatağımda olmak belki de saçma sapan bi hayale ağlamak geldi içimden.İçinde olmamış aşklar,yarım kalmış arkadaşlıklar,hayal kırıklıkları,uçmuş hülyalar,tavsamış umutlar olmayan,tamamen başkasının basşından geçmiş bir hülyaya..Çoktan beridir kendi başımdan geçenlere ağlama yeteneğimi yitirdim.Ağlamak istediğimde hep başkalarını düşünüyorum artık.Başkalarının başından geçen öyküleri düşlüyorum.Bazen aptal aptal oturup türk filmlerine burnumu çeke çeke ağladığım oluyor.
İnsanın içinin sesini dinlemekten alıkoyan gürültüler,kimi zaman bir çeşit terapi yerine geçebilir.
İnce belli çay bardakları yalnızca avuçlarımızı değil,yüreklerimizi de ısıtıyor;martı sesleri,vapur düdükleri,uyanan günün ilk işaretleri; bizi kendimize,İstanbul’a, geleceğe,hayata inandırıyor.

Hiç bir karanlık o kadar derin değildir.Her şey herkesin gözü önünde kaybolup gider.Zamanla hayat boşalır,hülyalar tavsar,her şey sıradanlaşır.Hiç bir şey hayatın sıradanlığı kadar acı vermez insana.Çaresizlik en resmi duygumuzdur.

Olanca kalabalığına,gürültüsüne,hayhuyuna,trafiğine türlü çeşit sıkıntılarına karşın bana hala dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşadığım duygusunu veren bu şehrin her bir köşesini bir geçmiş duygusuyla anıyorum bir süredir. İstanbul bile geçmişimiz oldu.....

Bazen yavaş yavaş hayattan geri çekilmeye başladığımı hissediyorum.Sanki artık hızla yaşlanabilirim.Sanki artık yerimi başkalarına,benden sonra gelenlere verebilirim.Yazık! Yapacak çok şey vardı!

Mızmız biri sayılmam.Şimdiye ait olan her şeyi kötü bulup geçmişteki her şeyi de iyi hatırlayanlardan değilim.Bazı insanlar geçmiş duygusunu erken edinirler.Ben onlardan biriyim.Yaşla bir ilgisi yoktur bu duygunun.Benim erken yaşta ağır bir geçmişim oldu.Bazen duygularımız bizden erken yaşlanır ve bizden hayatın geri kalanını alır.Hayatın kendini anlayanları cezalandırmasıdır bu.

s.deniz(Deniz şehrine eskiye dönük bakış..) 15.03.2010

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İçimde susturamadıklarım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İçimde susturamadıklarım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimde susturamadıklarım yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
16.3.2010 18:57:14
Beğeni:
0
Okunma:
593
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL