Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
yesoya
yesoya

şaşırtmaca

Yorum

şaşırtmaca

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

672

Okunma

şaşırtmaca

yaprak akrep balığı

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Şaşırtmaca Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Şaşırtmaca yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şaşırtmaca yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yesoya
yesoya, @yesoya
16.3.2010 22:09:18
hızlı söyleyemem
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
14.3.2010 17:05:48
Beğeni:
0
Okunma:
672
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL