Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ishak
ishak

özlem nedir bilen var mı?

Yorum

özlem nedir bilen var mı?

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3659

Okunma

özlem nedir bilen var mı?

Bak yorgun gözlerime. Adeta yeniden açmaya susamış güllerin kokusu saklı.Vyeniden dogmaya can atan güneş kadar heyecanlı.bir bülbülün dilinde can bulmaya çalışan nota gibi.Öyle ya çocuklugumun özlemi.

Benim özlemim saklanmış katil gecelere.adte saklambaç oynamak isteyen çocuklar gibi.öyle ya benim özlemim bir çocuguın dilinde verdigi sözdür. KENDİSİ KADAR MASUM OLAN.

özlem nedir bilen var mı.kerem misali dokunmandır sazının bam teline.yorgun bir savaşçının kılıcındaki asalet gibi...özlem sevdiginin nefesiyle solumandır. AŞK MİSALİ.

ÖZLEM NEDİR BNİLEN VAR MI??
İSHAK SAKA

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Özlem nedir bilen var mı? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Özlem nedir bilen var mı? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
özlem nedir bilen var mı? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
papatyaca
papatyaca, @papatyaca
25.8.2007 22:44:56
Özlemleye deger seyler varsa hayata dair,iste o zaman hayatimizin anlami vardir...Eline yüregine saglik ....Sevgiler

papatyaca tarafından 9/3/2007 2:17:16 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL