(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
sevgili arkadaşım yazın hoş ve akıcı olmuş, tabi birazda uzun. ama güzel kaleme alınmış insanı okurken dinlendirici yanları çok ve sıkmıyor. aşıklar ölür ama zihinlerde bıraktıkları aşklarıyla yaşarlar ve anılırlar, günümüz aşıkları maalesef kavuşamıyorlar bile. yüreğine sağlık, sevgi ve saygılarsunarım.
Aşkın ölümsüzlüğünü geçmişle bu günde hemdem edip çok etkili bir nesir kaleme almışsınız.öncelikle kaleminize sağlık.Hikayenin en etkili noktası da Celal'in karakalem resimdeki Münevver'le ilk karşılaşma anı bence..Hikayenin sonunda ise bu alemde olamasa da bir şekilde vuslatın gerçekleşmesi okuyucu olarak beni rahatlattı diyebilirim:) Reenkarnasyon dediğimiz olay, aşkın vücuda gelmesiyle daha etkili bir mana kazanmış. Hikayenizde dikkatimi çeken bir diğer yön de Celal karakteriniz hakkındaki " özellikle kitaplarının arasına asla bir defter sokmazdı, kitap olamayacak kadar zayıf fikirlerin anlamsız karalamalarından başka bir şey ifade etmeyen defterlerin kitap raflarını işgal etmesi kitaplarına hakaret sayılırdı." ifadesi oldu.Zira defterlere hiç bu açıdan bakmamıştım:) Ayrıca şunu da itiraf etmeliyim ki Celal karakterinizin kitap aşkı, gündelik hayatın meşkalesi içinde bir süredir ihmal ettiğim kıymetli alışkanlığımı da hatırlamama vesile oldu.Bu yüzden teşekkür ederim. Hülasa yazınızı ilgiyle okudum.Kaleminiz daim olsun..vesselam..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.