Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sairalinde
sairalinde

Gittin...

Yorum

Gittin...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1484

Okunma

Gittin...

Hiç olmadın ki zaten. Koskoca bir yalanmış şu küçücük dünyamda. Baksana ruhum bile ihanet etmiş bana, sende ise pişmanlıktan eser yok. Koskoca bir hiç... Hani derdin ya biz ölene kadar DOSTUZ diye, her düştüğünde kaldıracak, hatanda ilk yüzüne haykıracak, sevincinde ortak olacak... Koskoca bir yalan... Değişen neydi, kimdi? Her fırsatta aramaya çalışıp sesini duymak isteyen ben mi yoksa her şeye bir mazeret uydurup kaçan sen mi? Artık geçen yıllar, anılar, acılar, mutluluklar sana bir şey ifade etmiyorsa ben suçluyum demektir. Koskoca bir suç... Sevmek suç olmuş Dostu. Değer vermekse en büyük günah. Dostun attığı taş insanı asıl yaralarmış derler ya günahımın bedelini çekiyorum şuan desene. Hoş. Sen benim dostumdun, kardeşimden bile öte bir dost. Sen yine de gittin... Şimdi son dostluğumu sunuyorum sana. Sen artık hissetmesen de beni kalbinde, tüm kalbim seninle...Elveda.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gittin... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gittin... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gittin... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
papatyaca
papatyaca, @papatyaca
22.8.2007 21:36:43
Gidenler hic bir zaman bizim olmamistir zaten.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL