Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
elisa
elisa

HABİB-İ H

Yorum

HABİB-İ H

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

929

Okunma

HABİB-İ H

HABİB-İ H

[ lşkll

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Habib-i h Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Habib-i h yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HABİB-İ H yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tamer106
tamer106, @tamer106
16.3.2010 23:44:22
Yazınız oldukça güzel..habib-i Hüda yanılmıyorsan ''ALLAH'ın sevdiği ''anlamına geliyor bu isimde peygamber a.s için kullanılan bir terim
vefalıdostum
vefalıdostum, @vefalidostum
21.2.2010 10:58:51
"...hayal ederim seni,ama biliyorum gelmeyeceksin.Benim düşlerim hep yarım,hiç sonu gelmiyor,Aynaya bakınca kendimi değilde ,senin hayalini görüyorum.Nakış nakış-ilmik ilmik işlenmişsin ..."

beklenen gelir mi gelmez mi bilinmez ama bekleyenin daveti..beklenenin güzelliğini nasıl da hayallere nakşediyor..gönüller açıyor..ruhları dinlendiriyor..çok hoş bir söz..sevgikucağı..!
sevgilerimle
elisa
elisa, @elisa
20.2.2010 21:43:58


elisa tarafından 2/20/2010 9:50:02 PM zamanında düzenlenmiştir.
exani
exani, @exani
20.2.2010 21:42:53
Sevdanın göllerine değerse kalbin,bil’ki HABİB-İ HÜDA’DIR (sevgi kucağı) sana verdiğim değer..

Hay Allah razı olsun bu ne güzel bir ifade...selamlar
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
20.2.2010 21:34:01
Beğeni:
0
Okunma:
929
Yorum:
4
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL