Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Oya gedik
Oya gedik

Sanal Alemde Dostluklar !

Yorum

Sanal Alemde Dostluklar !

8

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2258

Okunma

Sanal Alemde Dostluklar  !

Sanal Alemde Dostluklar !

Kalemlerimizle yazarken dünyanın bir ucuna ulaşıyoruz artık,teknoloji sayesinde..
Sanal alemde dostluklar çok farklı oluyor,ve de kalıcı ;Edebiyat defterinden önce başka bir sitede başlayan ,Emel ve Çiğdem’le dostluğumuz yılları yürütüyor yol alıyoruz sağlam temellerle...

Sanal diyorlar bu aleme evet sanalda,dostlarım sanaldan çok sağlam,seviyeli ve saygın bir şekilde yürüyen bu dostluk,yıllardır tanıyor gibiyiz birbirimizi.Özler oluyoruz süre geçtiği zaman ,fırsat buldukça buluşuyoruz .Koyu sohbetlerimizle ,çıkarsız ,yalın muhabbetlerle..

İki güzel insanı kazandıran kalemime ,ne desem ki ,yaz yaz kalemim yaz kazandırdığın güzel dostları yaz..Atölyeme geldiklerinde çektiğimiz hatıra karede ,sağımda Emel solumda Çiğdem ,benim can dostlarım oldular onlar.Sevgilerimin en yücesiyle ..

Dostluk çok güzel bir duygu...


Oya Gedik



Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sanal alemde dostluklar ! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sanal alemde dostluklar ! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sanal Alemde Dostluklar ! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gununbirinde
gununbirinde, @gununbirinde
5.7.2010 07:11:54


Bu yazıyı iiki okumuşum da sanalda olsa değerli dostların kazanılacağını dediğimde bana bazıları ya ismi üstünde SANAL...işte güzel çerçeveleşmiş örneği..

Allah(.c.c.)muhabbetleriniz daim eylesin...sevgiden saygıdan mahrum etmesin...umarım misafiriniz gibi olunmaz(buda benim şakam)

tüm güzellikleri gönül dünyanızda arzuladığınız güzellikler içinde geçirmenizi dilerim saygılarımla...Hüseyin DAĞLAR
MAVİ VE SİYAH
MAVİ VE SİYAH, @mavivesiyah
8.3.2010 02:29:13
İki güzel insanı kazandıran kalemime ,ne desem ki ,yaz yaz kalemim yaz kazandırdığın güzel dostları yaz..Atölyeme geldiklerinde çektiğimiz hatıra karede ,sağımda Emel solumda Çiğdem ,benim can dostlarım oldular onlar.Sevgilerimin en yücesiyle ..

Kutlarım dost yüreğinizi. Kahveler 4 kişilik. Herhalde 4.dost fotoğraf çektirmeyi sevmiyor. Güzel anlar. Kutlarım güzel dostluğunuzu.
Aykut KARAGÜLMEZ
Aykut KARAGÜLMEZ, @aykutkaragulmez
7.3.2010 15:14:18
Sanal diyorlar bu aleme evet sanalda,dostlarım sanaldan çok sağlam,seviyeli ve saygın bir şekilde yürüyen bu dostluk,yıllardır tanıyor gibiyiz birbirimizi.Özler oluyoruz süre geçtiği zaman ,fırsat buldukça buluşuyoruz .Koyu sohbetlerimizle ,çıkarsız ,yalın muhabbetlerle..

Çok değerli bir insansınız. Sizi tanımak gerçekten güzeldi. Şiirlerinizi okuduk. Şiirlerinizi dinledik. Fakat maalesef bilyorsunuz ki, o dostluk içinde sahte insanlar hepimizi kırdı. Bazılarının candan gülüşlerine ve sahte dostluk gösterilerine çok kötü kandık. Dilerim insanlar yüzlerindeki sahte gülüş ve maskeleriyle, candan harekeleriyle sizi kırıp, üzmez. Koca yürekli tarif edip kendilerini, yüreksizlikleriyle insanların dostluklarına ihtiyacınız olduğu anda sizi yüzüstü bırakmazlar. Neyse ki, farklı ortamda yine şiirlerinizi okuyabiliyor ve yorum bırakabiliyorum. Saygılar.

UMUT RÜZGARI tarafından 3/7/2010 3:16:25 PM zamanında düzenlenmiştir.
tacettin yıldırım
tacettin yıldırım, @tacettinyildirim
9.2.2010 16:00:46
böyle güzelliklere sayfanızda çok raslıyoruz......saygılar
Engin Tatlıtürk
Engin Tatlıtürk, @engintatliturk
9.2.2010 11:38:16
Elbette iyilikler de karşılıklıdır. Doslukları sanal yada gerçek diye ayırmam. Gerçek hayatta da temkinli olmakta yarar vardır.
Çok iyi tanımadan ve sınamadan insanlara dost diye fazla güvenmek hayal kırıklığı yaratabilir.

Fakat sanalda da güzel dostluklar kurulabilir tabii. Hatta arzu ettiğiniz seviyede ve idealde insanlarla tanışıp görüşmek imkanı sağladığı için çok faydalıdır sanal alem.
Düşünce yazıdan dolayı kutlarım.
Saygılar ve selamlar.
Fikret TEZEL
Fikret TEZEL, @fikret-tezel
9.2.2010 11:08:04
8 puan verdi
Lisede din dersi hocamız olan, Alâadin beye sordum : '' Hocam, sinemacılık günah mıdır ?'' diye. Çünkü ben bir sinemacıydım ve yaşadığım köylerde çok kişi tarafından, dinî açıdan eleştiriliyordum.
'' Şunu bir bıçak varsayın'' deyip elindeki bir eşyayı gösterip, '' Ekmek kesmeye de yarar, adam öldürmeye de !'' diye devam etti sözüne. Yani, olay bizim niyetimiz ve amacımızla ilgili. Sahip olduğumuz her şey gibi, teknolojiyi de iyi niyetle, doğru amaçlar uğruna kullanırsak, hepsinin de faydali birer nimet olduklarını görürüz. amacımız, insanlarla oynamak değil de gerçek dostluklar kurmak olursa, neden güzel olmasın sanal denilen ortam ?
Mustafa Sakarya
Mustafa Sakarya, @mustafasakarya
9.2.2010 10:27:22
Oya Hanım sayenizde uzun süredir göremediğim iki kıymetli dostu görme mutluluğunu yaşadım. Bunun için teşekkürler ve eğer o dostlarla karşılaşırsanız kendilerini kucak dolusu selamlar.....
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
9.2.2010 09:00:45
evet canım çok güzel dostluklar kuruluyor
ne mutlu size ne mutlu bize böyle güzel dostluk kurabilmek
güzel günlere daima sevgimle

çok güzel anlatımdı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL