2
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
1551
Okunma
İnternet sitelerinden gün geçmiyorki; Filistin ile ilgili yazı düşmesin. Ben defalarca Filistin’i yazdım ve aynı haykırışlarda bulunmuştum. Dünya da ne kadar Müslüman varsa bir nokta da buluşmaları açısından. Ama hala suskun ve sessiz. Sanki kulaklarımıza pamuk tıkamışız.
Yeter artık!!!
Yeter artık denmeli!!
Yaşam kıyısının ucundaki insanların Filistin halkı olması, bizleri harekete geçirmeli...
Susmamalıyız:))))
Dünya devletleri nedense hep seyirci kalmıştır..
Çünkü; onlar için hiç bir anlamı yoktu katliamın ve vahşetin...
Benim Filistin ile ilgili kaleme aldığım yazılarım, geçen yıl şubat ayında Suriye ziyaretim sırasında gündeme getirmiştim. Filistin kampını ziyaret esnasında gerçekleri de görmem beni çok üzmüştü. Yazdıklarımı dahi gördüklerim karşısında az bulduğum kanısına varmıştım. Dünya devletleri Filistin’de yaşanan vahşeti görmüyorlardı.
Hatta Filistin halkı defalarsa serzenişte bulunmuş, yardım istemişlerdi.
Dünya Müslümanlarına Filistin’den yine acil çağrı var..
Kulaklarımızda ki pamukları çıkartıp...
Bu kez duyalım artık....
Bakınız Parlamento’daki tehlikeli serzenişlere....
Kulaklarımızı açmamızı istiyorlar...
Filistin Parlamentosu’ndaki Kudüs Komisyonu Başkanı milletvekili Dr. Ahmed Ebu Halebiyye, Arap ve İslam ülkelerini, İslam Konferansı Teşkilatı’nı ve Arap Birliği’ni tehlikeli bir süreçten geçen Kudüs kentine ve Mescid-i Aksâ’ya destek için acil konferanslar düzenlemeye çağırdı.
Evler yıkılıyor, arazilere el konuluyor
Ebu Halebiyye, Gazze’de düzenlediği basın toplantısında Kudüs kentinde yürütülen Yahudileştirme faaliyetleri hakkında bilgi vererek Filistinlilerin evlerinin yıkıldığını, arazilerine el konulduğunu, kimliklerinin ellerinden alındığını söyledi. Halebiyye, Süleyman Mabedi’nin inşası için hazırlıkların yapıldığını ve Yahudi yerleşim birimi inşasının devam ettiğini belirterek, Kudüs kentinin Arap ve İslami kimliğinin değiştirildiğini söyledi.
Kudüs kentinin Arap ve İslami kimliğinin değiştiriliyor
Arap ve İslam ülkelerinden Kudüs kenti ve halkı için uluslararası koruma isteyen Ebu Halebiyye, işgal altındaki kentle ilgili uluslararası kararların etkin bir şekilde uygulanmasını talep etti.
Siyonistlerin Filistin halkına, Filistinlilerin topraklarına ve kutsal değerlerine yönelik cinayetlerinin durdurulması çağrısında bulunan Ebu Halebiyye, Siyonist işgal liderlerinin de yargılanmasını istedi.
Kudüs halkını ve 1948’de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlileri topraklarını terk etmemeye davet eden Ebu Halebiyye, Siyonist işgal devletinin tehcir politikaları karşısında gösterdikleri direnişi de övdü.
Arap ve İslam ülkelerine maddi destek çağrısı
Filistin Parlamentosu’ndaki Kudüs Komisyonu Başkanı, Arap ve İslam ülkelerini Kudüs halkını maddi ve manevi yönden desteklemeye çağırdı.
Filistin üzerinden oynanan oyunların sonu gelmeli. İsrail’in arkasında Amerika’nın olduğu unutulmamalı. Siyonistlerin acıma duygusu yerine, toprak alma sevdası baş gösteriyor...