(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çol üzüldüm yazıya.Selametler dilerim size. Size çok eski yıllardan duyduğum bir hikayeyi yazmak istiyorum. Şöyle:Bir adam denize düşmüş yüzme bilmezmiş. Durmadan Allaha yalvarıyormuş.Allahım beni kurtar diye. Ve gökten bir nida gelmiş. Diyormuş ki:Dalap et ya kulum. Adam bu nidayı duyunca başlamış çırpınmaya ve hareket etmeye neticede hemen yüzmeye başlamış ve kurtulmuş.
Bu yazdığınız yazı gerçek ise çok acı bir durum.Bu durumdan mutlak hem de mutlak kurtulmak lazım. Tekrar selametler dilerim.
Zaten çok çabuk gelecek birşeyi hiç beklememek gerek. Hayallerini erteleme, mücadele et. Hiçbir şey için geç değildir. Bize kalan, sıkıntıları kücültüp bir kenara atmak. Farzet ki kötü bir rüyaydı geçmişteki hayat... Haydi uyanıp huzura doğru bir adım at.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.