Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
rozerko
rozerko

sine-i hallerimdir

Yorum

sine-i hallerimdir

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

967

Okunma

sine-i hallerimdir




Yüreğim,canım,gülbebeğim hasretim yüzüne,çok özledim ellerini,nefesini ve hoş sesini...Acıyor sinem...Yaşamam gerekenlermiş gibi sanki,senden bana biçilen deneme vakti gibi...Yoruldum bana senden ayrılan gelmek bilmeyen vakitlerde.Koşmalarım yürüyüşlerime,artık zaman zaman duruşlarıma,aldığım nefeslerime dönüştü.Şehirlerin yüzünde varlığını aramaktan dönüyor başım.Gözlerim büyüyor,her yüzde seni arıyor,yokluğuna ağlıyorum sessizce...Çayı az şekerli içmenin dilimde bıraktığı o sevmediğim tat sanki yokluğun ve yokluğunu düşünmek bazen tepeden tırnağa ürpertiyor.
Özlemim coştuğunda yüreğim üşüyor.Gözlerimden akıyor yalnızlığım,sen de uzaklara kaçıyorsun...Tükenme anlarımdır can ver ellerini,bu yanık bağrım yeniden kokularını sürünsün.Korkuyorum yeniden kaçacaksın gibi bir başkasına!!!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sine-i hallerimdir Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sine-i hallerimdir yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sine-i hallerimdir yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UFENS
UFENS, @ufens
6.3.2010 01:07:56
Yazıda atfedilen kişi çok şanslı olsa gerek.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL