Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ANADOLU44
ANADOLU44

ALLAH AŞKINA BİR KARDEŞİMDE BİR YORUMDA BULUNSUN YAZILARIMA Kİ, BENDE BİLEYİM DOĞRU BİR ŞEY YAZIP YAZMASIĞIMI

Yorum

ALLAH AŞKINA BİR KARDEŞİMDE BİR YORUMDA BULUNSUN YAZILARIMA Kİ, BENDE BİLEYİM DOĞRU BİR ŞEY YAZIP YAZMASIĞIMI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

757

Okunma

ALLAH AŞKINA BİR KARDEŞİMDE BİR YORUMDA BULUNSUN YAZILARIMA Kİ, BENDE BİLEYİM DOĞRU BİR ŞEY YAZIP YAZMASIĞIMI

LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN YORUMLARINIZLA.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Allah aşkına bir kardeşimde bir yorumda bulunsun yazılarıma ki, bende bileyim doğru bir şey yazıp yazmasığımı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Allah aşkına bir kardeşimde bir yorumda bulunsun yazılarıma ki, bende bileyim doğru bir şey yazıp yazmasığımı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALLAH AŞKINA BİR KARDEŞİMDE BİR YORUMDA BULUNSUN YAZILARIMA Kİ, BENDE BİLEYİM DOĞRU BİR ŞEY YAZIP YAZMASIĞIMI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
uranus
uranus, @uranus
30.12.2009 22:40:49
.....ve buradaki kelime hatanızı düzeltin.(YAZMADIĞIMI) olacaktı.saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL