0
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
997
Okunma

Savrulmaktan koruyacak, sevgimi alabilecek kocaman sevgimi. Yarınları güvende hissedecek bir yürek. Bana ait ve dostlarımın sevgisini paylaşabilecek. İçine sindirebilecek zamansız ayrılıkları. Hayatımı hep berraklaştırıp güneşler doğuracak bir yürek olmalı o. Kaçıp kurtulmaya çalışmayan.
Gizlediğim sevdayı bulabilecek. Bana ağır geldi bu sevda demeyecek. Kaçamak bakışlarından kurtulup içimi görebilecek bir dost yüreği olabilecek. Sevmek kocaman bir yürek ister ama bir sevene ayırabilecek. Kedisine saklamadan korkusuzca ben SEVİYORUM diyebilecek bir yürek. Yaşama sevgiyle bağlayabilecek, acısını da tatlısını da potasında eritebilecek. Sevdaya dair ne varsa serecek önüne sevdiğinin. Açıp kapatmadan sevdasını… Hep sonsuzlukta olabilecek bir yürek.
İçine aldığı sevgiyi büyütüp besleyecek dost bir yürek olabilecek. Var mı dersiniz hüzünleri ve sevinçleri birlikte yürümeye ve eskimeyen yollarda hayatı omuzlamaya.? Varsa bana da söyleyin nerde olsa arayıp bulayım o kocaman yüreği…17.2.2009 ALANYA