Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Naqe.p
Naqe.p

.

Yorum

.

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

974

Okunma

.

.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz . yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Naqe.p
Naqe.p, @naqe-p
29.10.2009 22:27:57
çok teşekkür ederim...
KoLeRa
KoLeRa, @kolera
29.10.2009 13:35:39
Yokluğun kadar, yalnız hissediyordum kendimi .Zaten hiç varlığın kadar olamamıştım. Bana her bakan, bendeki seni görüyordu seni saklamayı hiç beceremiyordum!

sen benim şizofrenik aşkımsın, bense senin sızlayan vicdanın…

OKUNMAYA DEĞER, GÜZEL BİR YAZİYDİ.
BANA DAİR COK ŞEY VARDİ.
YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM SİZİ PAYLAŞİMİNİZ İCİN.
SEVGİMİ VE YÜREĞİMİN BİR PARCASİNİ BİRAKİYORUM SAYFANİZA.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
29.10.2009 12:57:24
Beğeni:
0
Okunma:
974
Yorum:
2
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL