Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
neylersin
neylersin

MEDUSAM

Yorum

MEDUSAM

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

835

Okunma

MEDUSAM

MEDUSAM




ADINDA ARZULARIM BOCALIYOR ARTIK
SOĞUDUĞUNU HİSSEDİYORUM VUCUDUMUN HER ÇİZGİSİNİN
UZAN,KOLLARIMA GEL,YAZIK ETMİYELİM ŞU YILDIZLARI
DARALMIŞ GECELER YATAĞIMIZA YANSIMASIN
ERKEN DOĞMAYACAK BU SABAH SÖZ VERDİLER
MUM IŞIĞINDA ÖLELİM GEL............

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Medusam Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Medusam yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEDUSAM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nunu
nunu, @nunu
20.8.2009 01:28:17
sevgiliye harika bir çağrı
nerimanK
nerimanK, @nerimank
13.8.2009 22:38:03
MUM IŞIĞINDA ÖLELİM GEL...........
Gözler, gözlere takılıp kalmış.Eller,hiç ayrılmamacasına birbirine kenetlenmiş bir vaziyette ölmek sanırım güzeldir ve herkeze de nasip olmaz.
Bencede kısa olmuş..
Saygılar
yusufyuzlu17
yusufyuzlu17, @yusufyuzlu17
13.8.2009 21:53:15
Bu kadar kısa bir yazı ya bu kadar anlam ve duygu yüklemek bravoo çok güzel olmuş yüreginize saglık....
Onur BİLGE
Onur BİLGE, @onurbilge
13.8.2009 21:03:22
1 puan verdi
Bu mektup değil, telgraf olmuş. Herkes mektup yazabilir ama telgraf öekemez. Kutladım.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
13.8.2009 14:14:44
Beğeni:
0
Okunma:
835
Yorum:
4
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL