Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
orsulay
orsulay

İLK BULUŞMA

Yorum

İLK BULUŞMA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2956

Okunma

İLK BULUŞMA

İLK BULUŞMA

Tarih 9 Eylül 2005 cuma.
Sıcak bir gündü. Otobüsten indim, acı bir anıyı hatırlattı bu şehrin ciğelerime dolan havası. Hiç yabancı değildi bana bu şehir, ama herkes yabancıydı ondan başka. Onu ilk kez görecektim canlı canlı. İlk defa yanımda nefes alacaktı. Kokusunu çekecektim içime, doya doya... Çok heyecanlanmıştım. Güzel bir parkta bekledim onu. Üzerimde mavi çizgili ince bir kazak vardı, her ihtimale karşı giyeyim dedim. Ben ağaçların arkasında bir bankta otururken sürekli gelebileceğini tahmin ettiğim yöne doğru bakıyordum. Birden belirdi 300 metre ilerden tanıdım onu resimlerinden gördüğüm kadarıyla. Beyaz bir etek giymiş, üzerinde de bir bluz, kolunda da kocaman bir çanta. O beni göremiyordu. Telefondaydı kulağımız, nerdesin diye soruyordu. Ben O yaklaştıkça daha da heyecanlanıyordum, kalbim çırpınıyordu. Sanki o an dünyada sadece O vardı, başka hiç bir şey görmüyordum. O da beni gördü, yaklaştı, yaklaştı, yaklaştı. Her adımını sayıyordum. Tam önümde durdu. Telefonlar hala kulağımızdaydı. Unutmuşuz hala ordan konuşuyoruz. Ben öylece kalakaldım, hiçbir şey düşünemiyordum. Sarıldık birbirimize, Ondan başka bir şey hissetmiyordum. Koluma girdi sürüklemeye başladı. Elimi tuttuğunda tüylerim diken diken oldu bir an, birden çarpıldım sandım. Yürürken elini öptüm, avuçlarını kokladım. Böyle bir duygu olamaz dedim kendi kendime. Artık yürümüyor uçuyordum. Hani "ayakalarım yerden kesildi" derler ya? İşte tam onu yaşıyordum. O gün çok yürüttü beni. Oturduk deniz kenarına onu seyrediyordum yakınlaşmak istedim. 4 aydır bugünü bekledim her dakika. Titriyorum deli gibi, kalbim sökülecek sandım yerinden, eli elime değdiğinde beynimde fırtınalar kopuyordu sanki. Konuşamıyordum, tek kelime çıkmıyordu ağzımdan. Sonra dilim çözülüverdi: "Seni Seviyorum" dedim, "Sana Aşığım" dedim, "Seni Çok Özledim" dedim. O’na aşkımı herşeyim anlatmaya başladı; dilim, gözlerim, kalbim... Bulutların üstündeydim sanki, tüm evrende sadece ben ve O vardı. Sahilin ince ince esen rüzgarı saçlarını alıp yüzüne vuruyordu. Her geçen dakika daha da bir güzelleşiyordu. Aşkı bir sarmaşık misali dolanıyordu kalbime. O masum yüzü, ışıltılı gözleri acemice fethediyordu beni. Sonunu düşünmedim o an hiç bir şeyin, bıraktım kendimi aşkın deli rüzgarına. Herşeye razıydım, O’nunla bir dakika için dünyaları verirdim. Çünkü çok seviyordum ve çok seviliyordum. Güneş yüzümüze çarptığında ayrılma vaktinin geldiğini anlayabildik anca. O güzel an hiç bitmesin istedim, kal dedim, kalamazdı. Hayatımda ilk kez yaşıyordum böyle harika duyguları, ilk defa dokunuyordum O’na, kalbim sadece O’nun için atıyordu, nefesim O’nun içindi, O’nun için yaşıyordum.
O gün titremem hiç geçmedi...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İlk buluşma Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İlk buluşma yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLK BULUŞMA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
orsulay
orsulay, @orsulay
26.2.2010 18:00:14
Hatıralar güzel... Hatırlamak çok güzel... Ama tekrar olmasını istemek çok acı...
Güzel anılar yazman dileğiyle, teşekkür ederim sevgilerimle
Bedevi_
Bedevi_, @bedevi-
17.1.2010 22:19:39
Ne mutlu görüşebilmişsiniz.bir yaradır içimde..belki bir gün bende yazarım nasıl görüşemediğimizi..
Sevgilerimle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL