Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
CANDOSTLAR
CANDOSTLAR

Pekmezli kar dondurması,kınalı keklikler ve biz

Yorum

Pekmezli kar dondurması,kınalı keklikler ve biz

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1229

Okunma

Pekmezli kar dondurması,kınalı keklikler ve biz

Pekmezli kar dondurması,kınalı keklikler ve biz

Hadi yeni gün doğdu… Ancak varırız Sitare’nin(bizim kasabada en yüksek dağ) tepesine…Sıkı giyin paltonu...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Pekmezli kar dondurması,kınalı keklikler ve biz Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Pekmezli kar dondurması,kınalı keklikler ve biz yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Pekmezli kar dondurması,kınalı keklikler ve biz yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Göktürkmen
Göktürkmen, @gokturkmen
3.8.2009 18:54:53
10 puan verdi
Bu kadar güzel ifadelerle, sanki bizi Sitare Dağı'na götüren ve oradaymışçasına yaşatan siz değerli kalemi, saygıyla, sevgiyle ve dostlukla selamlıyorum.

Çok beğendim, emeğinize sağlık...



Göktürkmen tarafından 8/3/2009 6:56:03 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL