Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
se
serdal şahiner

yanlızlıgım....

Yorum

yanlızlıgım....

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

829

Okunma

yanlızlıgım....


Eskimiş günlerin sahibiyim .ürkerek yaşıyorum .ve sanılanın aksine yalnızım.yanlızlıgım anlışılamamanın bir yanılgısı yoksunlugun bir izdüşümü.gerçekligin bir baş mekanı.
Mümkünmü problemsiz olabilmek günümüz yaşam yolculugunda yirminci yüzyıldaki umud varmı dersiniz günümüz zamanlamasında,
İnsafsız akan akar sular gibi deli dolu giden yaşamda son nefes nerde tükenecek .o anda inananlarla inanmıyanların arasındaki karanlık nasıl aydınlanacak.inancın anlamsallıgını kim nasıl teyit edecek
Nedensiz hüzünlere bulanması pek mümkün görünmiyen insan yürekleri niçin hüsranda .yokluk neyin yoklugu.dev alış veriş merkezlerinin kasalarında gençlik lerini tüketen bu ülkenin genç kızlarının kapitalizimden çırpınarak kaçırabilecekleri bir şeyler olurmu.
Erkek ellerimle tutunmaya çalıştıgım yaşam otagında korkularımın kökenine kim inecek .yoksa bir bodrum dairenin köhne odasında tükenmeye nişanlı ömürlerin yitişini yanlızmı izliyecek yüregim.
Zoraki kavgalarımdan devşirebildigim özgürlük nerede saracak bedenimi.yoksa korkularım çıplaklıgıma mahkum .ıslak kavgalara yenikmi duracak günlerim,
Erken gelen ölümlerle erken gelen sevgisizlik beni bunaltır .ferahlamam nasıl olacak.olacakmı
Lakin gün dogacak dünya dönecek ay tutulacak .kadın dogum yapacak .erkek baba olacak…sonrası….
İnsan insanca yaşamanın serüveninde.fabrika dişlilerinden kaçırabildigi ölçüde ömrünü .yaşıyacak.
Halbuki üretim araçları ve tüketenlerin keyfiyeti karanlıktan kopartamazsada gecesini,gün yine dogacak.
Anlamazsakta inanmazsakta bir gün hücresel hastalıklarada dur diyecek zaman .önemsizleşecek patoloji sonucu…korku tükenecek. Öylemi olacak dersiniz.


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yanlızlıgım.... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yanlızlıgım.... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yanlızlıgım.... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İLKSEN BAKIR
İLKSEN BAKIR, @ilksenbakir
23.8.2009 01:18:00
başarılı ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL