Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
whitee
whitee

imkansız...!

Yorum

imkansız...!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1004

Okunma

imkansız...!

imkansız...!

İçimde hala birşeyler var...Adını koyamadığım,koysamda söylemeye cesaret edemediğim.Kendimi kandırıyorum belki de boş yere;Yada boş değil bilemiyorum...Sorularımın cevaplarını veremiyorum.O kadar karışığım ki,düğüm oldu hayatım adeta,çözmeye kalkılmayacak kadar karışık bir düğüm.Kesip atmak en iyisi olacak fakat kesersemde canımı yakacak...Daraldım,bunaldım dört duvar üstüme gelir oldu neyi nasıl yapmalıyım bilemiyorum ama bildiğim bir şey var hala içimdesin....Ağlıyorum sessiz bir çığlık gibi,hıçkırıyorum,bağrıyorum nefesim kesilir gibi...Nafile boş hayaller ve boş umutlar.Uzaklara dalıyor gözüm,daldığı yerde suretin.Baktığım heryerde seni görüyorum.’Tek dileğim gün geçtikçe damarlarıma kadar işleyen bu illet AŞKTAN beni kurtarman Tanrım!!!...Ben bu okyanusta kalmış bir köle gibiyim tek sahip olduğum şey sandalım...Tek bir kara parçası yok.Önüm,arkam,sağım,solum her yanım deniz...Olduğum yerde mutlu olmak seni unutmak,unutmak,unutmak yani imkansız bir şey istiyorum...!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İmkansız...! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İmkansız...! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
imkansız...! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
efsun dalya
efsun dalya, @efsundalya
4.1.2010 10:19:35
evet, imkansız unutulmuyor...
zaman dedikleri çare safsatadan, ibaret
kalpte kalan bu yara ince ince hep kanıyor
aslında onu uzaktan sevmek, en güzel ibadet...

Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
27.7.2009 23:59:07
Beğeni:
0
Okunma:
1004
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL