(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Öncelikle paylaşım için tşk ediyorum Rabbim Zekatını ve hesabını veremiyeceğimiz malı vermesin ,ihtiyaç sahiplerini göremeyen gözlerden muhafaza etsin veren elin alan elden hayrılı olduğunu asla unutturmasın.. bizlere hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı ,gönlümüzün razı olduğunuda hakkımızda hayırlı kılsın saygılarımla
Kuran’da iyiliklerin karşılığı bire on olarak gösterildiği halde, Allah Yolunda İNFAKIN sevabının bire yedi yüz olduğu bildirilmiştir. Bu İNFAKIN Allah’ın katındaki değerini göstermesi bakımından çok önemli bir göstergedir.
Allah helâl yoldan kazanmayı, kazandıklarımızdan ihtiyaç sahiplerine de vermeyi, cimrilik gibi kötü huylardan uzak durmayı nasip etsin cümlemize inşa-Allah.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.