Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
hayatgülbahçesi
hayatgülbahçesi

SEVGİ YOK ETMEK OLMAMALI!

Yorum

SEVGİ YOK ETMEK OLMAMALI!

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1734

Okunma

SEVGİ YOK ETMEK OLMAMALI!

SEVGİ YOK ETMEK OLMAMALI!


Sevgiyi yaşamak isteyen yüreklerin anatomik bozuklukları mı var?
Kıskançlıkları atom bombasından daha kalıcı izler bırakıyor ve zarar veriyor.

Benim olmazsa ölsün , sürünsün psikozlu yakarışlar beddualar insanı makber karanlığına hapis ediyor. İnsan kendi kendine ruhunun üzerine simsiyah perdeler örtüyor sanki. Işık alamayan ruh; zamanla gelişemiyor, hissedemiyor ve hatta ölüm başlıyor.

Sevmek; içselliğimizi mutluluk olgusunun içinde yıkamak, aydınlatmak için değimlidir?

Arıtamadığımız kara lekelerin zamanla; bizi önümüzü göremez bir hale getirdiğini hastalıklara yol açtığını anlamamız gerek.

Severken; sevebilen bir yürek güzelliğimizin var olduğunu bilmek bu yaşam içinde bize bir özgüven vermez mi?

Severken sık boğaz etmemeyi tercih etmeliyiz.
Bilinçsizce zalimce sahiplenmenin sonucunun telafisi imkansız kayıplara neden olacağını idrak etmeliyiz.

SEVGİYİ ÇOĞALTALIM…..


ALEVYAVUZ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevgi yok etmek olmamalı! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi yok etmek olmamalı! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ YOK ETMEK OLMAMALI! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neclasarikavak
neclasarikavak, @neclasarikavak
31.12.2009 01:47:53
Ne kadar güzel bir konuya değinmişin.Benim olmazsa ölsün , öldüreyim falan, bi türlü anlamış diilim.İnsan ne olursa olsun , ulaşamamış olsa da sevdiğinin zarar görmesini nasıl ister aklım ermiş diğil. Zaten ermesin de.. Çünki, erdiği gün zıvanadan çıkmışım demektir.çok güzel.Asıl Olan Sevgiyi Çoğaltabilmek...Yüreğin dert görmesin canım benim..
Ebrulisevgi
Ebrulisevgi, @ebrulisevgi
30.10.2009 19:35:38
everken sık boğaz etmemeyi tercih etmeliyiz.
Bilinçsizce zalimce sahiplenmenin sonucunun telafisi imkansız kayıplara neden olacağını idrak etmeliyiz.

SEVGİYİ ÇOĞALTALIM…..

seven kıskanır... haklısınız belki ama bilemiyorum bende çok kıskancım itiraf etmeliyim:) yazınızçokhoştu başarılar..
*CEMRE*
*CEMRE*, @-cemre-
10.7.2009 12:55:44
10 puan verdi
SEVGİYİ ÇOĞALTMAK DİLEĞİYLE...PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL