Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
dygu
dygu

ASKERE İLK MEKTUP

Yorum

ASKERE İLK MEKTUP

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3639

Okunma

                                                ASKERE İLK MEKTUP

ASKERE İLK MEKTUP

Şimdi yoldasın.. belki gözlerin hafif buğulu.. belki de bıraktın kendini siliyorsun yaşlı gözlerini..özlicem herşeyini. nasıl dayanıcam sıcaklığını hissetmeden, başımı göğsüne yaslayamadan.. ama sensiz geçen hergün büyütücem sevgimi, geldiğinde kocaman bir aşkla kucaklıcam seni. bende bıraktığın izlerle avutucam kendimi..
Fırsat bulduğun her an ara olur mu? sesin de olmazsa.. hiç bir şeye canını sıkma. aklını da bende bırakma. başını yastığa koyduğunda için ferah olsun ki bende rahat uyuyayım yatağımda. gerçi ne kadar rahat oluncaksa. çok özlicem ya. hatta şimdiden özledim. ama dönüceksin.işte o zaman hiç bırakmıcam elini. bu ilk ve son ayrılığımız olacak.zaten çabucak da geçicek. beni nasıl sahiplendinse o şekilde beklicem seni askerim.kendini sakın salma. izne geldiğinde bakıcam.terleyip üşüme, hasta olursun. sen dikkat etmezsin böyle şeylere bilirim.
Askerim.sevgilim. herşeyim.. Allah’ım gittiğinden daha güzel gelmeyi nasip etsin. seni çok seviyorum.
özlemle bekleyenin..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Askere ilk mektup Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Askere ilk mektup yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASKERE İLK MEKTUP yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
4.7.2009 11:12:17
Beğeni:
0
Okunma:
3639
Yorum:
0
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL