Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
tuggen
tuggen

Korku

Yorum

Korku

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

533

Okunma

Korku

Telefon sessiyle bozuldu sessizliğim..Çık artık dışarı nünü kapandığın odadan dedi karşıdaki ses..Kendinden kaçarak gerçeklerle yüzleşerek geçmez zaman dedi..kalktım sirkelendim ve kendime geldim..Bana yakıştığını söylediğin o lacivert pantolonumu giydim üzerinede bir beyaz badi çektim saçlarımı beğendiğin gibi topladım.makyajı sevmezsin yapmadım! Aynaya baktım güçlüsün sen ve onları görsende acımaz yüreğin hadi şimdi nefes alma zamanı..merdivenlerden inerken her bi basamakta yüreğim çırpınmaya başladı aynanın karşında güçlü olan SEN nerde..daha kapıdan çıkmadan başladın sızlanmaya pes etmek yok devam..her adımımda sen ve O’nu hayal ettim el elle..ya görürsem neyaparım devam devam yüzleşiceksin gerçeklere dedim..İlk önce Hani seninle o güzel gözleme yapan yere giderdik ya oraya gittim denize karşı yine şeftali suyumumu yudumladım..itiraf ediyorum evet yine çok sigara içtim..bir yandan gözlerim tanıdık yüzler arıyor bir yandan ya görürsem şimdi ne yaparım üzülürmüyüm? Ne tepki veririm diye düşüncelere kapılıyorum gelen giden olmadı sizi göremedim..beraber yürüdüğümüz caddede yürürken şimdi onunla neyapıyor benim şirin odamda onunla oturuyor onunlamı dertleşiyor o karagözler onun gözlerine mi bakıyor daha binlerce soru kafamı meşgul ediyor.sahil boyunca yürüdüm evinin önüne geldim..pencerenin altındaydım..kafamı kaldırdım baktım açıktı penceren derin bir nefes aldım gözümden bir damla yaş düştü okadar.bir sigara yaktım bu evden seninle çıktığım zamanlar..Koluma girmek istermisin bebeğim dediğin sözler geldi aklıma uzun uzun pencerene baktım SEN YOKTUN!
Kolumdan tuttu sırdaşım hadi artık gidelim kötü oluyorsun dedi..Kaldırdı oturduğum yerden hemen yolun altındaki kafe varya oraya gittik hani şu deniz kenarındaki ordan baktığımda evini görüyordum..Ya ordaysanız? En kuytu köşeye oturmayı tercih etim gün batımını izlerken düşüncelere kapıldım gittim yine..Senden açıldı yine konu evet itiraf ediyorum ben sıpamı seviyorum..sevmek yetmiyormuş her zaman yine anladık.bu şehri terk etmene günler kaldı gideceksin birdaha gelmemek üzere..Yaşadıklarımızın adı ne olucak peki Koca bir anı?
Aşk? Tutku? Neolucak? Sorularımın cevaplarını kim vericek bana? Sen.. Anlaşılan bugece yine çok uzun olucak..Dostlarım yanımda olucak hadi dostum iç artık bizi ve rahatla uyuşsun beynin düşünme..Ve yine Dostlarıma Muhtacım ve bir bardak su eşlik edicek sensizliğe..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Korku Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Korku yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Korku yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
16.6.2009 11:39:08
Beğeni:
0
Okunma:
533
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL