Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
SU
SUNRISE

.

Yorum

.

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

908

Okunma

.

Hayatın iki yüzlülüğüyle,acımasızlığıyla tanıştım sevgilim. Hep bahsederdin bu iğrenç ne olduğu belirsiz hayattan, anlatırdın bana ama ben çocuktum o zamanlar, sana hayatın güzelliğinden bahsederdim hep. Ona sımsıkı sarılmanı söylerdim. Sen görmüştün, geçirmiştin bense sanki gözlerimi yeni açmıştım. Bir gün anlarsın beni derdin. Ben anladım ama şimdi sen yoksun..

Ne acıdır ki ilk sen gösterdin bana hayatın iki yüzlülüğünü.beni bırakıp gidişinin ardından yaşadığım her acı günde biraz daha nefret ediyordum hayattan, tüm insanlardan. Bir yandan acı çekiyor, bir yandan seni özlüyor, bir yandan da küfrediyordum bu hayata. Niye bu kadar iğrençti, niye herşey çıkardı. Niye insan gibi insan yoktu.

Benim gözümde bir tek sen vardın insan gibi insan.ama sende yapacağını yapmıştın bana. Sen de bu dünyada ki ondan bundan şundan farksız olmuştun. Bir başka açıdan baktığımda ise yine sen gözümdeki en mükemmel insandın. Sadece bir görev üstlenmiştin sen. Evet sana çok inanmıştım, seni çok sevmiştim, sense bana acılar yaşatıp çekip gitmiştin. Ben ne yaparım ne ederim bir kere bile düşünmemiştin. Ama işin gerçek tarafı bu değildi sevgilim. Sen beni rüyadan uyandırmak için geldin.Hayatın iki yüzlülüğüyle sahteliğiyle tanıştırmak için geldin. Gidişinde bu görevin sadece bir parçasıydı.

Şimdi hayat devam ediyor ve ben artık senden daha çok karamsarım birtanem. Bir umudum içimde bir yaşama çoşkusu hiç birşey yok. Bütün insanlardan kaçıyorum. Kendi başıma köşemde yapayalnızım…

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz . yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
temel48
temel48, @temel48
13.6.2009 20:16:33
Sevgi,paylaşıldığında tat verir.Sevgiyi teslimiyetle karıştırınca böyle oluyor.Dünya'da karşılıksız hiç bir şey yok.Karşılıksızlık sadece ALLAH'a ait.
Mahvolma pahasına güven,alınan risk.Acıya davetiyedir.
Yaratılan en önemli öge DENGE dir.Dengesiz her şey değersizdir.Baştan alınan tedbir,sonraki ağıta engel olur.
Dünya'da Kendinizden değerli yaşayan hiç bir şey yoktur.
ALLAH devamlı geriye bakmamak için gözleri sadece önde yaratmış.Şizde önünüze bakın.Yeni bir yol haritanızla meşgul olun.Saygılarımla.
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
13.6.2009 19:47:44
SEVGİLİ ŞAİREM YAPMAYIN LÜTFEN GİDEN GİTSİN, ARDINA DÖNÜP BAKTIĞINDA NE BIRAKTIĞINI GÖRSÜN. ÜZMEYİN KENDİNİZİ, ACIYI İYİ ANLATMIŞSINIZ, KUTLARIM DUYAN YÜREĞİ,
YAZAN KALEMİ SAYGILAR BIRAKTIM SAYFANIZA.
UÇUK
UÇUK, @ucuk
13.6.2009 13:32:18
10 puan verdi
iç döküş tarzında güzel bir yazı idi...
herkesin bir görevi vardır sözünü anımsattı...
saygılarımla...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
13.6.2009 03:13:30
Beğeni:
0
Okunma:
908
Yorum:
4
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL