Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Müfide Decdeli
Müfide Decdeli

Ayrı İkili Hesap Dört

Yorum

Ayrı İkili Hesap Dört

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1278

Okunma

Ayrı İkili Hesap Dört

Ayrı İkili Hesap Dört

Aklının ermeye başladığı çağdan beri
İşte tesadüfün böylesi gelmiş ileri
Bir üvey annen vardı yüzü sana kıştı zemheri
Adaştınız unutmadın ettiği kötülükleri

İkincisi hayatının en önemli mevzuatıydı her an
Ah yirmi sekiz yaşında hayata doymadan
Ölüp giden ana baba bir tek erkek kardeşin olmadan
Yaşamaya çalışırken tesellin oğlu kızıydı kalan ondan.

Halasının canı güzeller güzeli adlısıydı
Hep de öyle olacak zaten o dünya tatlısıydı
Son iki yıldır ise aynı adda haneye düşen bir yıldırımdı
Ortalığı kasıp kavuran demediği kalmayan dı/dı/dı.



M/D/İZMİR
07/06/2009/Pazar
Saat:06/55





Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ayrı ikili hesap dört Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrı ikili hesap dört yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayrı İkili Hesap Dört yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Cahit KILIÇ
Cahit KILIÇ, @cahitkilic
7.6.2009 12:22:55
Ben sizi İzedebiyat'tan tanıyorum galiba. Şiir de çok güzel olmuş.Tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL