Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Necla Kezban Turan
Necla Kezban Turan

* DÜNYA GÖZÜYLE ANNE

Yorum

* DÜNYA GÖZÜYLE ANNE

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1651

Okunma

* DÜNYA GÖZÜYLE ANNE

Tek bir özlemek vardır içimizde biteceğini hiç düşünmediğimiz,bize ait ve herkesinin sahiplendiği.
Özünde sevmenin boyut kazandığı tek bir özlemek.

Tek yürek vardır içimizde, birazı bizim çoğu onundur; biz bunu çok sonra anlarız nedense,
kırılan düş tanelerinin yaşam izinde.

Yerini kimsenin doldurmaya gücünün yetemeyeceği işte o bir tek yürek annedir
tüm dünyanın gözünde!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
* dünya gözüyle anne Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz * dünya gözüyle anne yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
* DÜNYA GÖZÜYLE ANNE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kuşlar da gitti..
Kuşlar da gitti.., @kuslardagitti--
9.11.2012 10:13:01
Öyle ki;her şeyden geçer de,bir evlattan geçmez Anne..Adı dünyanın en sıcağı...
NÜS
NÜS, @nus
15.11.2011 20:07:59
Çok güzel bir denemeydi. Su gibi bir yudumluk, nefes gibi bir solukluk. Tebriklerimle... Sevgiler...
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
30.5.2009 02:08:20
Bu yazınızı okuyunca duygulanmadım desem yalan olur. Benim annemin benim için ağladığını gördüğüm an geldi aklıma bana belli etmemeye çalışıyordu ama ben onu hissediyordum. Ben o ğün dedim ki ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar sözü yerinde söylenmiş. Güzel yazınız için sizi kutlarım.
hyazici58
hyazici58, @hyazici58
25.5.2009 00:29:25
Şiir gibiydi..Kutladım efendim.Selam,saygı...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL