Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
bahadır
bahadır

"GÖMDÜM OĞUL SENİ TOPRAĞA GÖMDÜM"

Yorum

"GÖMDÜM OĞUL SENİ TOPRAĞA GÖMDÜM"

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

4839

Okunma

"GÖMDÜM OĞUL SENİ TOPRAĞA GÖMDÜM"

Selda Bağcan’ın seslendirdiği ezgilerden biriydi sanıyorum bu ezgi. Akan gözyaşımla pınara döndüm. Tabudun üstünde dirildim öldüm.

Yazılma nedenini bilmiyorum .Ama dün ağzıma hep bu mısralar takıldı.Öğretmenlik hayatımın en zor günlerinden biriydi dün.Yetişmesi için bin bir emek verdiğimiz ,bir şeyler öğretebilmek için kişiliğinin haritasını çıkarıp ,bu süreç içerisinde onun mükemmelliklerini farkedip yeteneklerine hayran olduğumuz,süreç işlerken de kendi evladımız gibi seviverdiğimiz bir canı ,hem de onsekiz yaşındayken ,hayatının baharındayken,yolun henüz başındayken kara toprağa veriverdik.

Emrem ,ateş attın yüreklerimize.Meğer seni ne çok seviyormuşuz da farkında değilmişiz.Seninle birlikte kalbimizden bir parça da toprağa girdi.Bizler öğretmenlerin olarak bilmesek de biliyor gibi davranırız bazen.Ama gittiğin yerde neler olup bittiğini gösteren bir kamera yok . Tertemiz ruhunla gittiğin yerleri aydınlık,mütebessim çehren gibi aydınlatacağından şüphem yok.

HERGÜN ONLARLA BABA OLURUZ BİZ,
HERGÜN ONLARLA ANNE.
SEVGİ EKERİZ,SEVGİ BİÇERİZ
NE BİZ ŞEYTANI TANIRIZ
NE DE ŞEYTAN BİZİ
ELLERİNDE SÖNMEZ MEŞALELER
VE DAĞARCIKLARINDA BİLGİ
ŞAFAKLARA TÜRKÜLER SÖYLEYEN
ÖĞRETMENLERİZ BİZ.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
"gömdüm oğul seni toprağa gömdüm" Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz "gömdüm oğul seni toprağa gömdüm" yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"GÖMDÜM OĞUL SENİ TOPRAĞA GÖMDÜM" yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
duruşah
duruşah, @durusah
5.9.2007 22:52:13

Öğretmenlerimiz en kutsal varlığımız diye sever överiz hürmetimiz eli öpülesi öğretmenlerimize.Başınız sağolsun.
AYŞE EVREN MUTLU (BERÇE)
AYŞE EVREN MUTLU (BERÇE), @ayse-evren-mutlu-berce
5.6.2007 23:55:33
10 puan verdi
ÜZÜLDÜM EVLADINIZI KAYBETMENİZE HOCAM BAŞINIZ SAGOLSUN SABIRLARIN EN BÜYÜGÜNÜ VERSİN TANRIM ..
SAYGILAR SEVGİLER HOCAM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL