(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
’Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.’demiş Ziya Paşa. Ne de güzel söylemiş. 30.04.09
Haklısınız.. Ortalıkta herkes bir şey konuşur..Boş konuşan çoktur..Elinden , iş gelen yoktur..
Ben burada size yerden göğe katılıyorum.. Maşallah hepimiz demokrat, hepimiz laik, hepimiz Atatürk'çüyüz ve hepimiz maşallah müslümanız ! Ama ne kadar insanız !
Saygılar ...Hürmetler .. Puanım sizin değerli ufkunuza..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.