Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
xweaselx
xweaselx

İNAN

Yorum

İNAN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

615

Okunma

İNAN

İNAN


Nereye kadar, ne zamana kadar kaçamak seni sevişlerim. Sevipte ulaşamayışlarım, dokunamayışlarım, seni sensin yaşayışlarım. Aslında yakınmıyorum ben böyle mutluyum. Çünkü sen yokken aşık oldum sana, yüreğim yoktu yüreğinde, ellerim yoktu ellerinde. Aşkıma hep yokluğunu ekledim ve büyüttüm. Şimdi girersem yüreğine büyüsü bozulur sevdamın, dnüşüne bağlı değildi seni sevmemin ağırlığı. Her gece seviştim seninle sana dokunmadan, her saniyemde konuştum seninle sen duymadan. Şimdi karşına çıkmam intikam almak için değil nasıl yaparım ki sana böylesine aşıkken hayat senin etrafında dönerken. Sadece bil diye çıktım karşına bil sevdamın büyüklüğünü, inan sadece kalbimin sana ait olduğunu. Kim bilir kaç rüzgar kaç dağı terketti, kimbilir kaç bahar değişti, kaç deli fırtınaya direndi gemiler, dünya kaç kez döndü, güneş kaç kez battı o günden beri kim bilir ama ben hala senden VAZGEÇMEDİM, unutamadım. Silemedim yüreğimden hiç bir zaman beni sevmeyen, dokunmaya kıyamadığım ama beni binlerce kez kıran serseriyi. Söylesene böylesine seven biri unutabilirmi, intikamı bir an bile geçirebilirmi aklından. Sadece inan seni bir zamanlar ne denli sevdiğime sevdiğim inan / inanda artık acılarım son bulsun.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İnan Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İnan yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNAN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yasemin Şatoğlu
Yasemin Şatoğlu, @yaseminsatoglu
30.11.2009 18:56:40
çaresizve karşılıksız sevmenin en güzel anlatımını okudum.
yazan usta kaleminizi kutlarım.saygılar efendim.
işteöylebirşey
işteöylebirşey, @isteoylebirsey
15.4.2009 16:42:47
çok derin duygular saklı satırlar...kutluyorum..
yaşayan bilir..
saygı ve selamlar..
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
15.4.2009 14:59:29
Beğeni:
0
Okunma:
615
Yorum:
2
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL