Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
beyhan doğan
beyhan doğan

siyaset adamlarımız

Yorum

siyaset adamlarımız

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

879

Okunma

siyaset adamlarımız

Benzerlik

İki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlarmış.

Birincisi: ’- Şu güvercinlere ne zaman yem atsam siyaset adamlarımızı hatırlıyorum’ demiş.

Diğeri ’- Neden?’ diye sorunca eklemiş:

’- Yerde dolaşırlarken elimizden yiyorlar. Havalanınca da kafamıza ediyorlar...’

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Siyaset adamlarımız Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Siyaset adamlarımız yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
siyaset adamlarımız yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yalcin Temiz
Yalcin Temiz, @yalcintemiz
12.8.2010 13:21:31
Tam bir benzetme. Kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL