Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
hacı ali
hacı ali

Yazıcıoğlu'nun, Hz. Peygamber hasreti

Yorum

Yazıcıoğlu'nun, Hz. Peygamber hasreti

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

754

Okunma

Yazıcıoğlu'nun, Hz. Peygamber hasreti

BASINDAN:



Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu’nun, geçirdiği helikopter kazasından sadece 2 saat önce Hz. Peygambere hasretini dile getirdiği öğrenildi.



Kazadan 2 saat önce Anadolu Gençlik Dergisi’nin “Kutlu Doğum Haftası” özel sayısı için verdiği söyleşide Yazıcıoğlu’nun cevapları yürekleri burkan cinsten… Henüz yayınlanmayan Anadolu Gençlik Dergisi’nden muhabir Fatma Acer’in soruları ve Yazıcıoğlu’nun cevapları şöyle:

- Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) ismini duyduğunuzda hissettikleriniz nelerdir?

- Hüzünleniyorum… Görevini yerine getiremeyen bir kölenin hicabı. Onun arkasında bıraktığı mirasa, onun istediği gibi sahip çıkamadık. Onu anlatamadık, çünkü onu anlayamadık. Onun adını duyduğumda bu nedenlerle hüzünleniyorum. Tüm peygamberlerin şahitlik yapacağı yargı gününde onun ümmetinden olma şerefini ve liyakatini inşallah taşırım. Allah onun şefaatinden bizleri mahrum etmesin.

- Peygamber Efendimizin (s.a.v) sizi en çok etkileyen yönü nedir?

- Allah Resulü mükemmeldi. Bu cümleden hareketle, onun bütün güzellikleri karakterine dercettiğini düşünüyorum; o harika bir liderdi. Mütevaziydi, hoşgörülüydü, müşfikti, aydındı, çile adamıydı, kısacası muhteşemdi. Bütün bunlara rağmen o bir insandı. Onun, ilahi kelamda çokça zikredilen beşeri vasfını arka plana iterek onu dünyamızdan uzaklaştırdık ve aslında kendimize kötülük yaptık. Peygamber Efendimiz bir insandı, onun en etkileyici tarafı her yönüyle “güzel insan” sıfatına sahip olmasıydı.

Aslan Değirmenci

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yazıcıoğlu'nun, hz. peygamber hasreti Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yazıcıoğlu'nun, hz. peygamber hasreti yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yazıcıoğlu'nun, Hz. Peygamber hasreti yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tunar ÇALIŞKAN.Nevşehir.
Tunar ÇALIŞKAN.Nevşehir., @tunar-caliskan-nevsehir
28.3.2009 23:08:41
ölüm bir ısırgan otu gibiydi...Ah ah...

tunar2019 tarafından 3/28/2009 11:08:59 PM zamanında düzenlenmiştir.
perihan reyhan ALKAN
perihan reyhan ALKAN, @perihanreyhanalkan
28.3.2009 15:59:14
çok doğru tesbit,çok da doğru dile getirmiş,efendimizin gerçeğini.allah rahmet eylesin,dilerim komşu olurlar.size de teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.saygımla efendim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL