Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Yaralı Yurek
Yaralı Yurek

Bahar

Yorum

Bahar

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

929

Okunma

Bahar

Bahar

..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bahar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ömrün_bedeli
ömrün_bedeli, @omrun-bedeli
2.3.2009 11:29:05
BAHARI KARŞILAMIŞSIN YAZINLA,SELAMLAMIŞSIN DOĞAYI,SENDE ONLAR GİBİ YENİDEN TAZELENMİŞSİN... YÜREĞİNE SAĞLIK.
ıssızgemi
ıssızgemi, @issizgemi
28.2.2009 13:50:28
10 puan verdi
şöyle derin bir nefes çektim içime...
yaşamay sevinci doldu ciğerlerime...
yazınızı okuduktan sonra...
hayat dolu bir yazıydı...
hayatınız dolu dolu olsun dileklerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL