Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Semra CİCİGÖZ
Semra CİCİGÖZ

SEVDA ÇİÇEKLERİ

Yorum

SEVDA ÇİÇEKLERİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1216

Okunma

              SEVDA ÇİÇEKLERİ

SEVDA ÇİÇEKLERİ

Sen bahçene ayrılık ektin
Ben sevda
Ayrılığın kökleri kalbime
Dayandı
Bu sevdayı daha da körükledi

Sevdamın kökleri ayrılıkla birleşince
Kocaman bir ağaç olmay başladı
Dalları hasrete
Tomurcukları aşka
Yeşermeye başlayan yaprakları
SEVDAYA
Açan çiçekleri ayrılığa dönüştü
Şimdi
Bu çiçekleri sana gönderiyorum
Hepsini yok et

Bahçene sevda tohumları ek
Kökleri benim bahçeme uzansın
Bir daha ki sefere
Ayrılık çiçekleri yerine SEVDA ÇİÇEKLERİ yollayayım sana

Semra CİCİGÖZ

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevda çiçekleri Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda çiçekleri yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDA ÇİÇEKLERİ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fırat69
fırat69, @firat69
1.8.2009 15:08:37
sevgiyle büyür çiçekler.güzel yazınızı zevkle okudum.teşekkürler...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
8.2.2009 23:07:32
Beğeni:
0
Okunma:
1216
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL