Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
savak34
savak34

İNSAN

Yorum

İNSAN

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

655

Okunma

İNSAN

İNSAN

Bu dünya boşmuş değilmi aslında,
Oturan varmıdır hala tahtında,
Kalkıp musallasına bir baksa,
Olurmu acaba farkında........By.KENYALI

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İnsan Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Serpil FIRAT
Serpil FIRAT, @serpilfirat
23.2.2009 11:35:53
çok acı ama gerçek ya da çok tatlı ama yalan bu dünya.
özgen
özgen, @ozgen
14.1.2009 15:04:33
KISA VE ÖZ
hüzünlüşarkım
hüzünlüşarkım, @huzunlusarkim
14.1.2009 11:45:18
Çok güzel anlatmışsınız efendim.
Saygımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL