Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Tunar ÇALIŞKAN.Nevşehir.
Tunar ÇALIŞKAN.Nevşehir.

sorusal sorular

Yorum

sorusal sorular

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

540

Okunma

sorusal sorular

Geçtiğimiz günlerde bir kitaptan, kayıp İncil den bahsetmiştik. Bu kitabın Hz İsa nın havarilerinden Aziz BARNABAS tarafından yazıldığı ve İslam peygamberinden bahsettiği bir çoğumuzca malum. Peki o kitap ve diğer 2 kopya şu anda nerede ? Bir nüshası bulunamayan o kitap neden saklanıyor ? Bir nüshasının ülkemizde özel harp dairesinde olduğu doğru mu? Ülkemizde yetkili ve etkili kişilerin bir diyeceği vardır elbette değil mi?

İsrail cumhurbaşkanlarından İzhak RABİN in torunu, viktoria hanım, o kitabı okuyunca Müslüman olmuştu. Ve akabinde öldürülmüştü. O kitabın sırrı ne zaman ortaya çıkacak ?

İsrail ve Filistin den ne zaman bahsedilse, ekrana Kubbetüssahra görüntüsü geliyor. İsrail sürekli olarak altını oyduğu Mescidi Aksa nın izini şimdiden medyaya sildiriyor. Yakın bir zamanda , tarihi araştırma bahanesiyle iyice altı oyulan mescit dayanamayacak ve yıkılacak. Ve bizler daha şimdiden alıştığımız yokluğa ses çıkarmayacağız. Ülkemizde altın renkli kubbesiyle aşina olduğumuz o resim ve görüntülerin Mescidi aksa ya ait olmadığını kaç kişi biliyor ? Peki bizim dindar geçinen kanallarımız neden bile bile aynı taktik hataya düşüyorlar ? Biri bizimle göstere göstere dalga mı geçiyor ? yoksa hala uyanamadık mı ?

Tüm semavi dinlerin doğduğu Ortadoğu neden bir türlü huzura kavuşamıyor ? Kabil in Habil i öldürdüğü bu topraklarda yıllar sonra , Hz Hüseyin Şehit edilmişti. Şimdi ise bir avuç nüfusu olan İsrail sebebiyle ABD bölgede kan akıtıyor. Bu bölgede rüzgarlar birgün dinecek mi? Kardeş kavgaları bitecek mi? Deccal ve Mehdi ile ilgili rivayetler yine aynı bölgeyi işaret ediyor. Acaba bölge daha neler görecek ? Biz neler göreceğiz ? Mezopotomya daha neler yaşayacak ?

Nevşehir de miting yapıldı cumartesi günü. Bizim beklediğimiz kadar kalabalık değildi ama tepkisel olarak çok kalabalıktı. Bir mitingten neler çıkar dememek lazım. Emin olun İsrail ve Mossad hangi ilde kaç kişi mitinge katıldı dikkatle izliyor.

Şu sıralar Hamas a yönelik katliam tüm hızıyla sürüyor. Burada acaba Obama nın tepkisi mi ölçülmek isteniyor ? Yoksa Bush daha baştayken yarım kalan işlerin derdine mi düştü zalimler topluluğu? Peki dünya neden bu kadar sessiz ve sakin ? Ve neden hala askeri ihalelere alıyoruz o insanları?

*VE NEDEN HALA YAHUDİ KÖKENLİ MALLARI DÜNYADA EN ÇOK MÜSLÜMANLAR TÜKETİYOR. ? YOKSA O MALLARI TÜKETE TÜKETE MAL MI OLDUK ?


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sorusal sorular Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sorusal sorular yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sorusal sorular yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL