Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
melekceylin
melekceylin

maskelerimiz

Yorum

maskelerimiz

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

949

Okunma

maskelerimiz

maskelerimiz

Ne zaman düşürdüğün masken aklıma gelse kan damlar gözlerimden. Oysa oyun bitmemişti daha. Hayatımızın en can alıcı en ruhsuz sadece bedenlerin konuştuğu sahne çok beğenilmişti oysa. Kimse salonu terk etmemişti neydi bu acelen, hayata o gerçek dünyaya nefes almadan dur durak bilmeden koşuşun nedendi.

Korkun neydi maskeni benim mi çekip almamdan korktun. Yok yapamazdım bunu, yapmayacaktım da ben senin ruhsuz bedenini sevmiştim o duygusuz dilini sözcüklerini...

Oysa ben senin kendini saklayan bir beden büyük gelen sana ait olmayan düşlerini sevmiştim. Kendini saklayabiliyordun ama yaraların gün gibi ortaydı. İçinde akıyordu kan, içine akıyordu zehirin.

Giderken düşürmeseydin sana bir beden büyük gelen maskeni seni sevmeye devam edecektim. Şimdi gerçek seni tanımanın inanılmaz sancısı var yüreğimde.

Sana ait olmayan düşlerin benim. Masken düştüğünden beri o duygusuz kelimeler o dil benim, sana büyük gelen masken benim.

Sadece içimdeki kin dolu zehir senin o da dilinle yolculuk yaptı bedenime... Bedenimin taciri oldu her geçen gün satıyor beni ölüme.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Maskelerimiz Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Maskelerimiz yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
maskelerimiz yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
melekceylin
melekceylin, @melekceylin
29.12.2008 23:20:30
teşekkür ederim arkadaşlar düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için düşünceleriniz yazacaklarıma yol göstercektir.
Hanife Bayazıt
Hanife Bayazıt, @hanife-bayazit
29.12.2008 14:33:07
Inanilmaz güzeldi anlatamam, icimde feryad etmek istemis fakat durdurulmus duygularim sanki bir anda icimden savruldu gitti okurken.
Maskelerle bende cok ugrastim , ama inan kendileride maskelerini cikarttiginda alisilmamis yüzlerini aynada gördüklerinde, uzanip yine maskelerini isterler cünkü kendilerini tanimazlar. Maskeyi elinden alindiginda bir daha onu bulamaz takamazlarlsa o zaman iste o utanc verici yüzlerine bir ömür boyu bakmaya mecburdurlar.

Cok güzeldi sizi ictenlikle tebrik ediyorum, biraz daha isin aslina girilmis olsaydi yani nasil desem okurken sanki bir tarafi eksik gibi geldi bana. Bir seyi eksik ama bende bulamadim, okurken haz duyuyorsun ama sanki maskeye uygun bir seyi eksik, ama cikartamadim.
Elestiri olarak kabul etmeyin ben sadece kendi fikrimi yaziyorum, belki beklentilerimin sinir ötesinde kendim becerip yazamadigim maskeler konusuna cok agirlik verip affiniza siginarak hisslerimi yaziyorum.
Saygilar
namıkcem
namıkcem, @namikcem
29.12.2008 12:19:54
Sana ait olmayan düşlerin benim. Masken düştüğünden beri o duygusuz kelimeler o dil benim, sana büyük gelen masken benim.

Sadece içimdeki kin dolu zehir senin o da dilinle yolculuk yaptı bedenime... Bedenimin taciri oldu her geçen gün satıyor beni ölüme. ....
kutluyorum
namık cem
melekceylin
melekceylin, @melekceylin
28.12.2008 23:20:16
teşekkürler arkadaşım
deniz_tayanç1
deniz_tayanç1, @deniz-tayanc1
28.12.2008 22:06:05
Evet güzel, uyumlu bir yazı. Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL