(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bırakıp gidiyorsun demek. Yoksa korkup kaçıyormusun?. Bu vatan için yaptıklarının hepsini yaptın mı?. Yazacakların hepsini yazdın mı?. Elbette bu vatanın bağrında ölmekte var.Mühim olan yaşamaktır,yaşatmaktır. Annem baban ve diğer sevdiklerin yarenlerini bulmuşlardır çoktan.Sana ihtiyaçları mı var zannediyorsun.Yanılıyorsun. Böyle yürekli kalemlerin sayesinde bu vatan bu günlere kadar geldi ve dahada ileri gitmesi için daha çok kalemlere ihtiyaç duymakta. Sana bizim ihtiyacımız var.Bu vatanın ihtiyacı var. Dayan be dostum. Yok ben yokum artık, gidiyorum ,diyorsan da birşey demiyeceğim sana.. Güle güle bile demiyorum.Yolun açık olsun da. Sen bilirsin.... Yeni yazılarındaki yorumlarımda görüşmek dileğiyle hoşça kalın.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.