Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
aynil
aynil

sözlerimden kalbime

Yorum

sözlerimden kalbime

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1249

Okunma

sözlerimden kalbime


Hayalin gözlerim de pusarken
İçim de öyle deli çağlarım estiki
Sancılıymış hayatım sen gelmeden önce
anlıyorum şimdi

... Gecelerim önümde sen diye diz çökerken

Sen güller gibiydin yüreğimde
Meğer sallanırmışsın sözlerimden kalbime
Sarılsam artık hayellerden dönen gerçeğime

anladım artık..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sözlerimden kalbime Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sözlerimden kalbime yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sözlerimden kalbime yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
binyıl
binyıl, @binyil
16.11.2008 10:37:36
Kutlarım çok güzel di...


Saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL