Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
göçmenkuş
göçmenkuş

ŞEHİRDE YAŞAMAK

Yorum

ŞEHİRDE YAŞAMAK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1109

Okunma

ŞEHİRDE YAŞAMAK

.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Şehirde yaşamak Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Şehirde yaşamak yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEHİRDE YAŞAMAK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
galatasaray
galatasaray, @galatasaray
16.9.2008
sevgili arkadaşım tüm çalışmaların da başarılar dilerim aktiif bir kişiliğiniz olduğu belli oluyor kutlarım yaşammın içinden seçip yazdığın yazı güzel olmuş
sevgiler kardeşim
manolya
manolya, @manolya
13.9.2008
kutlarım hocam tebrik edıyorum sizi
hayat insanlara bırlıkte yasamayı ögretmekten ziyade
nasıl dert oluruz bırbırımıze dıye dusunuyorlar kutlarım hocam..........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL