Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
gürcan_bey
gürcan_bey

buda benim hayatım

Yorum

buda benim hayatım

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

869

Okunma

buda benim hayatım

bu gün yine yalnıızım her zamanki gibi.şu an yorgun bedenim zor duruyor ayakta.
hatırlarmısın yorgun olsa bile bedenim sırtımı yaslardım sevdana,ama şuan ne bir sevda ,nede bir aşk yorgun bedenimi ayakta tutan tek şey sana olan kinim

hükümdarlıgın nereye kadar güzelim sende elbet birgün sevecek ve ayrılacaksın, bana yaşattıklarını sende yaşayacaksın kader bu degiştiremezsin ve sen ,ve sen belkide hayatına son vereceksin, ama o zaman çok geç olacak .
hatırlarmısın söz vermiştik birbirimize ,ölene dek beraber olacaktık, yalnız birbirimiz için çarpacaktı kalbimiz, ama sonuç ne;

ben söyleyim birbirimize verilmiş sözlerimiz , birbirimiz için çarpan kalbimiz, hepsi hayal oldu .
şimdi unut diyorsun ya sen bana unut dedigin günden beri ben seni yaşanamamış saydım .gülüm hayır sen benim gülüm olamazsın. güllerinde bir gururu var en azından ayrı düştüklerinde boyun egerler ama sen degmezsin, en azından sende gurur yok .

senden bana kalan ne özlem, ne hasret, nede göz yaşı ,senden bana kalan kin, nefret ,ölümle burun buruna işte güzelim sen ne hale koydun beni..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Buda benim hayatım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Buda benim hayatım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
buda benim hayatım yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Uğur Öztürk
Uğur Öztürk, @ugurozturk
8.3.2008
Yazım kurallarına biraz daha çok dikat etseymişsin, daha iyi olurmuş. Bir de pek öyküye benzememiş. Bir mektup gibi olmuş.
AYLAVYOU
AYLAVYOU, @aylavyou
18.5.2007
tebrikler...kaleminiz daimn olsun...
sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL