Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
se
sevgiliserdar

İLTİFAT KABIZI

Yorum

İLTİFAT KABIZI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

866

Okunma

İLTİFAT KABIZI

Erkekler kız arkadaşlarının annesi ile tanıştığında nedense hep bir iltifat etme gereği duyarlar, “kızınızın güzelliğini nereden aldığı belli oluyor” yada “aa hakikaten annen mi, ablan gibi duruyor” vb bunları söyleyebilmek için insanın iyi bir yalancı olması gerekir, dürüst bir insanın bunları söylemesi çok zor, mesela dürüst bir şekilde düşüncenizi söyleseniz “aa annen mi, tam bir anne gibi duruyor baksana sanki altı aylık hamileymiş gibi göbeği çıkmış, çenesinin altında gıdığı oluşmuş, yüzünde de hep kırışıklar , benim annemde böyle bu eski kuşak hep böyle işte daha kırk yaşındaki kadın olmuş ananem gibi”

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İltifat kabızı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İltifat kabızı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLTİFAT KABIZI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hüseyin Kekiç
Hüseyin Kekiç, @huseyinkekic
11.2.2007
Sevgili Serdar,

Ben yalnızca bir paragraf görüyorum ekranda.
...
Fıkra gibi, alaycı bir yazı bu.
Öykü ile hiçbir ilgisi yok bu tür yazıların.
...
Sevgilerimle,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL