Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Özlem Aydın
Özlem Aydın

İLK AŞKIM

Yorum

İLK AŞKIM

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1128

Okunma

İLK AŞKIM

zdf

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İlk aşkım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İlk aşkım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLK AŞKIM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
oktayzerrin
oktayzerrin, @oktayzerrin
28.12.2006
güzel öykünüzü tebrik ederim...sevgiyle kalınız kardeşim...
me
melissa, @melissa
27.12.2006
GERÇEKTEN ÇOK DÜZELDİ...
be
bebekyuzlu, @bebekyuzlu
26.12.2006
gercekten super cok guzel bir oyku basarıların devamını dilerim
Atıf Emre ÖZDEMİR
Atıf Emre ÖZDEMİR, @atifemreozdemir
25.12.2006
Güzeldi...

Tebrikler...

Sevgilerle...
GÜLNARECAN
GÜLNARECAN, @gulnarecan
25.12.2006
çok anlamlı ve çok güzel bir öykü tebrik ediyorum başarıların daim olsun.selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL