Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Şa
Şair Ahmet1

Kıssalardan Hisseler 9

Yorum

Kıssalardan Hisseler 9

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

121

Okunma

Kıssalardan Hisseler 9

ayağında ayakkabı yok sırtında montu
senin çocukların giyerken bot ile kotu
duy be gör ey savaşın rantçı çıkarcı kontu

Ahmet kölecioğlu 1986

dolu dolu ilhamlar gayrı değil ayrıdır
cahil bilgin dilleri hep korkulan rüyadır

Ahmet kölecioğlu 1985

kana kine nefrete dayalı
hakimiyetin hüküm adaleti
zulüm tohumludur
ürünü zararlı olur

Ahmet kölecioğlu 1985

formatı beyin kudreti ilah
demedi ki kan dök kullanıp silah

Ahmet kölecioğlu 1986

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kıssalardan hisseler 9 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kıssalardan hisseler 9 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kıssalardan Hisseler 9 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ali Rıza  Coşkun
Ali Rıza Coşkun, @alirizacoskun
29.11.2025 18:45:28
5 puan verdi
Güzel kıssalar yüreğine sağlık beğeni ile okudum.
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
29.11.2025 13:39:18
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık. Saygılar selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL