Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ulak
ulak

gazoz kapağında çalkalanan hezeyan

Yorum

gazoz kapağında çalkalanan hezeyan

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

160

Okunma

gazoz kapağında çalkalanan hezeyan


hayatın olağan akışına aykırı aygırlar tepişiyor içimde. eşyanın tabiatına uygun yerlerde duranlarla derdim var. o aygırlar o eşyaları yerinden eden aygıtlara dönüşsün istiyorum.

lafla yürümeyen peynir gemisine kaçak binmiş, gazoz kapakları kadar yersiz isteklerim var.

ama var işte.
var da
olamıyor oluşu, oluşunun imkansızlığıının mantıklı oluşu kadar can sıkıcı değil.

canım sıkılınca, canımı eğlence olsun diye balkondan atılan, içi su dolu minik sarı bir balon gibi hissediyorum. ya da düşünüyorum. hangisi doğru bilmiyorum. niye sarı onu da bilmiyorum. vardır herhalde sembol ilminde bir karşılığı. ben ilim sahibi değilim. bilmiyorum.

balonun her patlayışında (evet bu ilk değil) böyle garip garip cümleler saçılıyor etrafa. kimse de toplamıyor. galiba belediyeler hezeyan temizliği yapmıyor.

öyle leş gibi yığılıp kaldılar. nerden nereye geldim acaba? başa dönüp bir bakayım en iyisi.

tamam.

diyormuşum ki

alayına isyan!

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gazoz kapağında çalkalanan hezeyan Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gazoz kapağında çalkalanan hezeyan yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gazoz kapağında çalkalanan hezeyan yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL