Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gün bu gün
Gün bu gün

BİZİM AÇLARIMIZ

Yorum

BİZİM AÇLARIMIZ

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

133

Okunma

BİZİM AÇLARIMIZ

BİZİM AÇLARIMIZ

Göbeği kendinden önce gider,
Ağızında zehirli dumanı kendini zehirler,
Elinde son model telefonu olmazsa aklı gider,
Bizim açlarımız, modern, medeni, paylaşmaz açlar.

Yiyemediği yemeklerin yarışı çöpe gider,
Ailece modaya uymazlarsa, medeniyet küser,
Her yıl tatile gidemezlerse, eller ne der?
Afrika’nın açları, medeniyetin sömürdüğü insanlar.

Bizim açlarımızda bir enteresan, açız derler, modaya uymadan duramazlar. Gavurun sözde sanatçısını dinlemeye en az yedi bin tl gık demeden öderler. Patates, soğan çok pahalı batıyoruz derler. Bir süre önce yirmi beş kuruş poşet parasına demediklerini bırakmadılar.
Bu nasıl bir anlayış anlamaya çalışmak pek akıllıca değil. Hırsız bizdense eyvallah, gaspçı bizdense normaldir, ekmek parası. Hain bizdense dokunulmasın diye bilen.. Böyle akla zarar kaç devletin halkı var. Vatandaşın vatandaşlık sorumluluğundan, bilincinden haberi yok. Yalan söyleyenler, sahtekarlar çok rahat, doğruları söylemek kahramanlık olmuş. Sulandırılmamış doğrularımız kalmadı gibi. Herkesler alışmış rahat geçinmeye, yalan, hile, yemin, yalakalık nereye kadar. Düşünce kafalara dank ediyor. Düşmeden anlamıyoruz, Çevremize bakmıyoruz. Şeytani oyunlara çok rahat geliyoruz. Şeytanın bilgeliği karşısında, ne Siyonistlerin, nede diğer tün devletlerin, bilim insanı dedikleri akıl erdiremez erdiremiyor da. Üst akıl şunu, bunu yaptı. Şeytan diyemiyorlar. Üst akıl diyerek kendilerini koruduklarını sanıyorlar. Yazık Şeytan ateştendir. Savaşları, karışıklıkları, parçalamayı, bölmeyi, çirkinlikleri sever. Birleştirmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı sevmez, güzellikleri sevmez. Şerli, piş işler, Şeytanın oyun alanıdır.
Dünyamızdaki savaşlar, Şeytani güçlerle, ilahi güçler arasında. Sırat köprüsü dünyamızdan başlar. Yüzünü şeytana dönenler cehennemlere yakındırlar. Yüzünü ilahi emirlere dönenler, azimle sadakatte olanlar cennetlere yakındırlar.
Şerli, bölücü, hainlerden, uzak günleriniz bereketli olsun,
Gönlünüze, huzurun güneşi doğsun,
Paylaşmayı sevenlere selam olsun,
Paylaşmayı sevmeyenlerin ateşleri bol olsun,
Haram zadeler ölümü kurtuluş sanırlar, oysa ölüm, ruhun beden kafesinden kurtulmasıdır. Ruh ya cennetlere yada cehennemlere yolcudur. İlahi adaletti unutanlar varsa, hatırlasın. Ruhlar ölmez, Ruhlar sonsuza kadar yaşar. Keşke ruhlarımızda ölseydi=toprak olsaydı, diyenlerden olmayız İnşa Allah.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bizim aÇlarımız Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bizim aÇlarımız yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİZİM AÇLARIMIZ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL