Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
serdarascioglu
serdarascioglu

PİS AKTÖRLER YAŞLI KOYUNLAR ...Z KUŞAĞINI YOK ETTİNİZ...?

Yorum

PİS AKTÖRLER YAŞLI KOYUNLAR ...Z KUŞAĞINI YOK ETTİNİZ...?

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

224

Okunma

PİS AKTÖRLER YAŞLI KOYUNLAR ...Z KUŞAĞINI YOK ETTİNİZ...?

PİS AKTÖRLER YAŞLI KOYUNLAR ...Z KUŞAĞINI YOK ETTİNİZ...?

Z-Kuşağını DOĞURDUK...DOKUDUK..AYAĞINI YERE BASTIRMADIK DA...ne oldu...? Bu gençlik nereye gidiyor diye soranlara bende z-kuşağının ağzıyla sorayım dedim. yahu.. Bu memleketi kaosa sokanlara sorgusuz-sualsiz hep oy verip karşılığında ne aldınız acaba...? * SIRTINIZDA TAŞIDIĞINIZ BU YOKLUK , BU FAKİRLİK , BU AÇLIK , BU FAİZ SİSTEMİNİ BU NAS’ I...BU ÇILDIRMIŞ FAİZ SİSTEMİNİ , BU DEVELİASYON VE ENFLASYONUN KRALINI VE BU EMPERYALİST DÜZENİ ...kim getirdi acaba ...! Bu işsizlik , bu yoksulluk la biz gençlik olarak neden mücadele ediyoruz diye sormaz mı..? Kundakta bebek ve çocukken ülkeyi bizler mi yönettik . Gösterişten --kısıtlama -cimrilik yapılamaz--diyenler bu müsrif bu vicdansız --acımasızlar enflasyonu biz mi yarattık diyorlar. Üç diploma iki yabancı dille torpil arayanların , iş bulamayan işsizlerin bütün günahı --vebali pis aktörler.. yaşlı-başlı koyunlar değil mi...? Her ülke... layık olduğu sistemle yönetilirken.. yaşlı dinozorların da ah , vah edip biz ne yaptık da bu durumu aile ve çocuklarımızla , işsiz gençlerimizle neden layık olmadığımız bir düzene destek yada köstek verdik diye hiç sorgulayıp , üzülmüyorlar mı...? Dinozorlar bu duruma üzülüp de kendilerini hiç sorgulamıyorlar mı acaba...? Ülkenin her yerine üniversite açıp bu mezunlara iş imkanı sağlanamıyorsa...gençlik eşit ve adaletli eğitim için , iş ve aş için devlet kesenin ağzını açmıyor lüks ve şatafata para ayırıyorsa , çalan-çırpan hak ettiği cezayı almıyorsa , ahlak , din, imanla alay edilip...makara--bakara deniyorsa orda kokuşmuşluk , taraf tutma , adalet yoksa...zülüm varsa ,...BU GENÇLİK..Z-KUŞAĞI NEREYE GİDİYOR DEME HAKKI BİLE YOKTUR KİMSENİN . BU ANNE VE BABANIN ACISIDIR BU... İŞ VAR...FAKAT... bu gençlik çalışmıyor diyenin alnını karışlarım . bu gençlik çok zeki ve akıllı ..BABALARI--ATALARI GİBİ.. BİZLER GİBİ KOYUN DEĞİL...Kullandırmıyor kendini. Asgari ücret 23- bin lira.. hesabını yapalım.. en uygun fiyatla 10- ayakkabı alabiliyor asgari ücretle . ne yiyip ne içecek neyle geçinecek. ev kirası mı , barınma , gıda , giyecek , yol parası ,tıraş parasını kim ödeyecek . Bu yaşlı dinozorların hiç mi SUÇLARI YOK . EVET GÜZEL YETİŞTİRDİLER FAKAT ...İKTİDARDAN...doksandan gol yediler ve bu gençliğin geleceğini , umutlarını , algılarında bitirip...BİR EKMEK ALDIRAMAZ OLDULAR ...EVET BİZ DİNAZORLAR ADIM ,ADIM 25-YILDA BİTİRDİK GENÇLERİMİZ OLAN...Z- KUŞAĞINI . Saygılarımla . M. Serdar Aşçıoğlu .

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Pis aktörler yaşlı koyunlar ...z kuşağını yok ettiniz...? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Pis aktörler yaşlı koyunlar ...z kuşağını yok ettiniz...? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PİS AKTÖRLER YAŞLI KOYUNLAR ...Z KUŞAĞINI YOK ETTİNİZ...? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmylrm
Ahmylrm, @ahmylrm
11.10.2025 07:39:29
Evet gençlik feryat ediyor. Güzel dokunmuş doğru noktaya parmak basan bir yazı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL